E | info@plesniklub-art.com  T| 041 244 244

Ne spreglej: Izjemna ponudba: Plesno sprostilni vikend v luksuznem hotelu LONE***** Rovinj

06
Mar
2020 ob 
19.00

Veseli nas, da vas lahko povabimo na 23. Vikend plesa in zabave, ki bo potekal od 6. do 8.marca 2020. V kolikor želite ženi, prijateljici, soplesalki pokloniti čudovito darilo za dan žena, si oglejte spodnjo priponko.

Paket 1: Vikend sprostitve in plesa: cena 158€/ osebo ( 2 krat nočitev, polpenzion, plesne delavnice, pijača dobrodošlice)
Paket 2: Romantični oddih za dan žena: cena 130€/ osebo ( 2 krat nočitev, polpenzion, pijača dobrodošlice)

Glede na veliko zanimanje za tokratni plesni vikend bomo organizirali plesne delavnice za vse plesalce ne glede na predznanje. Tako se lahko na tokratni plesni vikend priključite tudi plesalci iz začetnih in nadaljevalnih stopenj. Vse delavnice bodo potekale v veliki dvorani.

Razpored delavnic:
1.skupina: ZAČETNE IN NADALJEVALNE STOPNJE: učili se bomo kombinacijo fokstrota in cha-cha-cha-ja.( določeno predznanje je potrebno).
2.skupina: KLUBSKE STOPNJE: učili se bomo kombinacijo fokstrota in cha-cha-cha-ja ( srednje zahtevno..priporočeno za pare, ki plešejo cca 3 do 7 let)
3.skupina: NAPREDNE SKUPINE, ki že 8 let + obiskujete plesne vikende in ste bili v napredni skupini tudi do sedaj ( učili se bomo kombinacijo fokstrota in cha-cha-cha-ja.- zahtevna)

VIKEND SPROSTITVE IN PLESA- klikni
 GALERIJADARILNI BONIŠČEM SOPLESALCA/KOZAPOSLIMOPOROČNI PLESI