E | info@plesniklub-art.com  T| 041 244 244

Plesni večeri in preplesavanjaŽelite vaše plesno znanje utrditi in se ob tem zabavati? Za vas prirejamo plesne večere na katerih bo poskrbljeno za dobro glasba in sproščeno vzdušje. Plesni učitelji bodo poskrbeli za skupinsko animacijo, tako da se lahko vedno naučite tudi kaj novega.  Termini plesnih večerov so objavljeni v koledarju in novičkah.

Preplesavanje: vsako soboto ob 20.30 bomo celotno plesno sezono ( med poletjem je urnik preplesavanj prilagojen)  v Mega centru Šk.Loka organizirali preplesavanje za vse plesalce in plesalke, ki bi radi dodatno utrdili svoje korake. Preplesavanje je namenjeno tako parom, ki ste se s plesom šele srečali, kot parom, ki ste že pravi poznavalci. Na voljo nam bo cca 300 kvadratov velika dvorana z parketom, tako da pridete na svoj račun tudi najbolj zahtevni plesalci.

Termini preplesavanj so objavljeni v koledarju in novičkah. V primeru, da preplesavanje odpade (  zaradi bolezni, plesnega vikenda, šolskih počitnic, praznikov) boste o tem pravočasno obveščeni preko naše spletne strani.

 


GALERIJADARILNI BONIŠČEM SOPLESALCA/KOZAPOSLIMOPOROČNI PLESI