E | info@plesniklub-art.com  T| 041 244 244

Rojstnodnevne zabaveNimate doma potrebnega prostora za 10 ali več otrok? V Plesni šoli ART smo za vas pripravili zanimivo ponudbo organizacije rojstnodnevnih zabav za vaše otroke.

Paket 1: Najem prostora z opremo ( mize, stoli, lightshow). Vsaj eden od staršev mora biti za čas praznovanja prisoten z otroki. Za hrano in pijačo lahko starši poskrbite sami. Cena paketa: 49€
Paket 2: Najem prostora z opremo in animatorjem. Za hrano in pijačo lahko starši poskrbite sami. Cena pakete: 80€
Paket 3: Najem prostora z opremo, animatorjem in pogostitvijo. Pogostitev zajema: prigrizke in pijača: pice, razični čipsi, kokice, prestice, ledeni čaj, sokovi...Cena paketa: 110€

Rojstni dnevi bodo obarvani plesno, športno, kreativno, glede na dogovor z vami. Programi trajajo 2,5h.

Dodatno:
možnost naročila torte: 22€- 12 oseb
možnost najema napihljivih igral: po dogovoru
možnost nakupa majic za otroke: 3,5€ na otroka ( pri temi ustvarjalec, v kolikor se odločite za to opcijo)
dodatni animator: 20€
Cena velja za 12 otrok, vsak dodatni otrok 5€.


Rezerviraj svoj termin: kaja@plesniklub-art.com; 040884660

Teme:
  Izdelali bomo krone za princeske in meče za prince, nato pa se podali na pravljično in plesno obarvano doživetje. Vključena je gostija za povabljene in seveda nora zabava.
  Otroške Olimpijske igre za prave športne navdušence prinašajo noro zabavo s povsem novimi disciplinami. Kegljanje, igre z žogo in štafete vas bodo popeljale v nov svet športa, ki ga ne boste pozabili.
  Obleci krilo in prinesi copatke, baletna pravljica se začenja. Zabavali se bomo ob spoznavanju baleta in pripravili pravo plesno predstavo.
  Za prave ustvarjalce bomo pripravili barvit rojstni dan. Ustvarjali bomo na različne načine. Barvali bomo pobarvanke, ustvarjali čestitke in izdelovali živalice, risali na majčke (opcijsko)…slavljenec dobi tudi posebno majčko za spomin.
  Za vse nadobudne glasbenike pripravljamo zabavo s karaokami, kjer boste ob disko krogli in mikrofonih prepevali znane glasbene hite.
  Pridi v pižami, prinesi blazino in skupaj bomo odpotovali v svet pravljic, gibanja in zabave.
  Čaka te zabava polna glasbe in plesa. Uredili si bomo nohte, frizuro, se naličili ter zamigali na ritme Soy Luninih pesmi.
   
 
Zabava poteka brez prisotnosti staršev za vse poskrbijo animatorji.

Rojstnodnevne zabave lahko potekajo vsak dan, glede na proste termine. Več informacij: kaja@plesniklub-art.com; 040884660 


GALERIJADARILNI BONIŠČEM SOPLESALCA/KOZAPOSLIMOPOROČNI PLESI