E | info@plesniklub-art.com  T| 041 244 244

Plesni tečaji v Kranju

 
 PLESNA STOPNJA TEČAJA  DAN URA KRAJ
Intenzivni poročni plesni tečaj
www.porocniplesi-art.com
     
Plesni tečaj družabnega plesa      
ZAČETNI TEČAJ sob. 26. jan 18.30 Mega center Kranj

V kolikor vam termini ne ustrezajo lahko preverite tudi termine v Šk. Loki, ki potekajo tako med vikendom kot med tednom. Prosim, da se prijavite na tečaj, da vas lahko obvestimo, če pride do spremembe urnika.
 

Družabni ples: POSAMEZNA STOPNJA OBSEGA ( 8 vaj po 90 minut+ 1 krat preplesavanje)


Začetni plesni tečaji: Namenjen je učenju 6. plesov, ki se najbolj pogosto plešejo na veselicah, porokah, zabavah. To so fokstrot, diskofoks, angleški in dunajski valček, polka in cha-cha.

Nadaljevalni plesni tečaj 1: Pridobljeno znanje iz začetnega tečaja utrdimo in nadgradimo, ter se učimo nove latinsko-ameriške plese (samba, jive, rumba).

Nadaljevalni plesni tečaj 2: Pridobljeno znanje iz nadaljevalnega tečaja 1 utrdimo in nagradimo. Poudarek je predvsem na učenju novih plesnih figur.

Nadaljevalni plesni tečaj 3: Že osvojeno znanje znova in znova utrjujemo, dodamo kak nov ples ( tango, salsa). Veliko se posvečamo tudi izgledu plesnega para.

Nadaljevalni plesni tečaj 4: Bistvo te stopnje ni učenje novih plesnih figur, vendar osvojeno znanje tehnično, estetsko izpopolniti.

Klubska plesna stopnja: Namenjena tečajnikom, ki že vrsto let pri nas obiskujejo plesne tečaje. Način dela je prilagojen njihovim željam.


GALERIJADARILNI BONIŠČEM SOPLESALCA/KOZAPOSLIMOPOROČNI PLESI