E | info@plesniklub-art.com  T| 041 244 244

Plesni tečaji v Kamniku


 
PLESNA STOPNJA TEČAJA DAN URA KRAJ
Intenzivni poročni plesni tečaj
www.porocniplesi-art.com
  Plešemo v ŠK Feniks, Ljubljanska c. 45a ( Stavba Peroz, bivši Stol, nasproti gostilne Mlakar)
Salsa v paru- začetna-Jan pon, 14. jan 21.00  
LadiesART- samo v Šk.Loki vsak ponedeljek 18.15  
PLESNI TEČAJI DRUŽABNEGA PLESA      
ZAČETNI TEČAJ- Boštjan čet, 10.jan 18.30  
NADALJEVALNI TEČAJ 1- Mario pet, 4. jan 19.00  
ZAČETNI TEČAJ- Jan ned, 20. jan 19.30  
NADALJEVALNI TEČAJ 1 - Jan ned, 25. nov 18.30  
NADALJEVALNI TEČAJ 3 Andraž pon, 3. dec 18.30  
NADALJEVALNI TEČAJ 6 Jan ned, 25. nov 17.00  
KLUBSKA PLESNA STOPNJA 5- Mario pet, 7. dec 20.30  
KLUBSKA PLESNA STOPNJA pet, 7. dec 19.00  
KLUBSKA PLESNA STOPNJA pet, 7. dec 20.30  
 

Družabni ples: POSAMEZNA STOPNJA OBSEGA ( 8 vaj po 90 minut)

Začetni plesni tečaji: Namenjen je učenju 6. plesov, ki se najbolj pogosto plešejo na veselicah, porokah, zabavah. To so fokstrot, diskofoks, angleški in dunajski valček, polka in cha-cha.

Nadaljevalni plesni tečaj 1: Pridobljeno znanje iz začetnega tečaja utrdimo in nadgradimo, ter se učimo nove latinsko-ameriške plese (samba, jive, rumba).

Nadaljevalni plesni tečaj 2: Pridobljeno znanje iz nadaljevalnega tečaja 1 utrdimo in nagradimo. Poudarek je predvsem na učenju novih plesnih figur.

Nadaljevalni plesni tečaj 3: Že osvojeno znanje znova in znova utrjujemo, dodamo kak nov ples ( tango, salsa). Veliko se posvečamo tudi izgledu plesnega para.

Nadaljevalni plesni tečaj 4: Bistvo te stopnje ni učenje novih plesnih figur, vendar osvojeno znanje tehnično, estetsko izpopolniti.

Klubska plesna stopnja: Namenjena tečajnikom, ki že vrsto let pri nas obiskujejo plesne tečaje. Način dela je prilagojen njihovim željam.

 

LadiesART

Si ljubiteljica latino ritmov in rada odkrivaš nove plesne stile? Imaš rada ples in zabavno vzdušje? Nimaš soplesalca ali pa se še ne počutiš dovolj samozavestno, da bi stopila na plesišče? Iščeš sprostitev po napornem tednu ali urico v dnevu namenjeno samo tebi? Si že izkušena in si želiš nadgraditi svoj stil plesanja? Plesna šola Art predstavlja NOVO plesno vadbo LadiesArt! LadiesArt je plesni tečaj za katerega ne potrebujete partnerja in je v prvi vrsti namenjen ženskam.
Potek vaj: Vaje bodo potekale 1x tedensko 60 min. Vaje delujejo po principu DROP IN. Posamezna vaja se ne navezuje na naslednje tako, da se nam lahko pridružite kadarkoli.
Opis: Posamezna vaja je sestavljena iz ogrevanja ohlajanja in glavnega dela, kjer se odvisno od stopnje tečajnic prilagodi zahtevnost in razlaga plesnih stilov. Naučile se boste tudi koreografije, ki jo lahko vadite doma in tako napredujete še hitreje. Poudarek je na učenju zapeljivih plesnih gibov, izražanju ženstvenosti skozi ples in ustvarjanju osebnega plesnega stila, ki na plesišču izraža edinstvenost vsake plesalke. Po nekaj tečajih se boste počutile samozavestne in sproščene ter boste brez težav stopile na plesni parket. Plesno predznanje ni potrebno, vse kar potrebujete je veselje do plesa.

 


GALERIJADARILNI BONIŠČEM SOPLESALCA/KOZAPOSLIMOPOROČNI PLESI